eng / dk / es   

Swedish Desk

Zafo Law har sedan starten år 2004 erbjudit juridiska tjänster åt skandinaviska klienter och har sedan länge varit aktiv medlem i den Svensk-Spanska Handelskammaren i Barcelona.

 

Eftersom en av våra delägare är dansk och vi genom åren har haft ett antal danska medarbetare, har vi främst arbetat med danska klienter. Nu har vi dock glädjen att meddela att vi även kan erbjuda våra tjänster inom fastighetsrätt, arvsrätt och skatterätt för privatpersoner på svenska.

 

Vårt långsiktiga mål är att kunna erbjuda samma tjänster åt våra svenska klienter, på svenska, som vi i nuläget erbjuder våra danska klienter på danska.

 

Legal Mixed Zone

Vår Legal Mixed Zone på svenska.

PDF icon01 Juni 2019

 

Våra styrkor

Vi är ett internationellt team med utbildningar och erfarenheter från olika länder och inom olika områden. De flesta av våra medarbetare är flerspråkiga och tack vare att vårt team utgörs av både skandinaver och spanjorer kan vi lättare navigera genom det spanska rättssystemet samtidigt som vi har förståelse för våra skandinaviska klienters kultur och den standard de är vana vid. Utom svenska kan vi även erbjuda våra tjänster på danska, engelska och spanska.

 

Våra tjänster

Istället för att inrikta oss på specifika tjänster, har vi valt att inriktat oss på specifika klienter, dvs. skandinaviska klienter och deras önskemål. På svenska erbjuder vi för närvarande juridiska tjänster inom fastighetsrätt, arvsrätt och skatterätt för privatpersoner. Utöver dessa tjänster erbjuder vi även juridiska tjänster inom bolagsrätt, tvistemål och skatterätt för både privatpersoner och företag på danska, engelska och spanska.

 

Vår erfarenhet

Zafo Law grundades av advokaterna Vicente Sebastián Ruiz och Lars Hovmand Mikkelsen i Barcelona år 2004. Sedan år 2006 finns vi även i Alicante och sedan år 2013 i Marbella, tack vare efterfrågan på våra juridiska tjänster från skandinaver i dessa områden.

Idén har sedan start varit att inrikta arbetet mot den internationella arenan, med fokus på relationen mellan Skandinavien och Spanien och Zafo Law har med tiden blivit en referens bland skandinaviska klienter i Spanien.

Bland våra klienter finns såväl större banker såsom Nykredit Realkredit A/S, som mindre etablerade skandinaviska banker, företag, privata investerare och utländska advokatbyråer.

 

Kontakt

För mer information och kontakt se här Louise Ulrika Lindberg.